E-Twinning Evimizdeki Doğa Projesi

"EVİMİZDEKİ DOĞA" isimli projemiz 10 farklı BİLSEM tarafından yürütülen Ulusal bir projedir. Projeye okulumuzda Byf-1 gruplarından 6 öğrenci katılmıştır. Projemizin amacı pandemi sürecinde öğrencilerin evlerine doğayı taşıyarak tabiata yabancılaşmalarını önlemek; araştırma yapma becerilerini, yaratıcılıklarını, işbirliğini, grup çalışmasını, teknoloji kullanımını ve doğaya olan ilgilerini artırmaktır.

15.09.2021 261

Bununla birlikte e Twinning genel amaçları doğrultusunda web 2.0 araçlarının öğrenimi ve kullanımını yaygınlaştırmaktır. Projede bir çok web 2.0 aracının kullanımı öğrencilere öğretilmiş ve etkinlikler yapılmıştır. Proje hedefleri doğrultusunda; doğada var olan canlılar arasındaki ilişkinin anlaşılması, doğanın keşfine yönelik sorumluluk alınması, çevre farkındalığının kazandırılması, farklı coğrafi bölgelerde yetiştirilen bitkilerin yetiştirilmesi, farklı canlıların farklı yaşam alanlarına sahip olması ve bu durumun canlılarda yarattığı farklılıklarının anlaşılması doğrultusunda bireysel ve karşılıklı etkinlikler yapılmıştır.

Proje ile ilgili Youtube Videomuz için tıklayınız.

10-06-202110-06-2021