Bütünleştirici Eğitimle Farklılıkları Fırsata Dönüştürmek Projesi

Aydın Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Bütünleştirici Eğitim için Özel Eğitim Hizmetlerinin Artırılması Hibe Programı kapsamında yürütülmekte olan "Bütünleştirici Eğitimle Farklılıkları Fırsata Dönüştürmek" (BEFFDA) isimli projenin "Özel Yetenekliler Etkinlik ve Materyal Geliştirme Çalıştayı" 17-21 Ekim 2022 tarihlerinde Kuşadası'nda gerçekleştirildi.

30.10.2022 127

Okulumuz Sınıf  Öğretmeni Duygu Ün  ile Matematik Öğretmeni İsmail Sulan çalıştaya katılarak disiplinler arası konularda müfredat sıkıştırma çalışmaları yaparak Williams, Maker modelleri ve BMM ile plan ve materyal geliştirilmesine katkıda bulunmuştur.

Çalıştayda kendi branşlarında üstün yetenekli öğrenciler için farklı modüllerde eğitim etkinlikleri ve materyaller hazırlamışlardır.

30-10-202230-10-202230-10-2022