Çocuk Gözüyle Corona virüs

Çocuk Gözüyle Corona virüs

Sevgili Öğrenciler,

Bugün 23 Nisan 2020. Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayrami'nin 100.Yili'nin  kutlanildiği bu özel günde  size bir hediyemiz olacak: Nazilli Bilim ve Sanat Merkezi olarak "Çocuk Gözüyle Corona Virüs " konulu bir kitap hazırlamayı düşünüyoruz. Bize gönderilen eserlerden uygun görülenler bir kitapta toplanacaktır. Bu kitaptan elde edilen gelirler corona virüs hastalari için immün plazma alınması amacıyla kullanılacak, hastalık sürecinin sona  ermesi durumunda ise Lösev Vakfi'na bağışlanacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerimizin eserlerini 23 Mayıs 2020'ye kadar danisman öğretmenler aracılığıyla  bize ulaştırmaları gerekmektedir. Çok güzel şeyler yazdiginizi bildiğimiz için hepinizin katılmasını istiyoruz.

 

 

28.04.2020 175

Eser Yazım Kurallari:

1. Eseriniz istediğiniz türde (hikâye, masal, deneme, anı, şiir, resim vb. olabilir. Örneğin evde kaldığınız bir gününüzü anlatabilir veya corona virüsüne bir mektup yazabilirsiniz. Eminim siz daha ilginç fikirler düşünüyorsunuzdur.

2. Eserleriniz düz yazı ise en az bir sayfa, şiir tarzında ise en az üç dörtlükten oluşsun

3. Birden fazla çalışmayla katılabilirsiniz.

4.Sizin gözlemleriniz, bu süreci nasıl algılayıp yorumladığınız bizim için önemli. Bu bakımdan duygu ve düşüncelerinizi içinizden geldiği gibi kağıda aktarın. Ms. word formatında danışman Öğretmenize gönderin.

Son başvuru tarihi 23 Mayıs 2020.

 

EVDE KALIN, SAĞLIKLA KALIN...

 

28-04-2020