Nazilli BİLSEM 2022-2023 Grup Değişim İstek Bildirimi

01.10.2022 426

Sayın Velilerimiz,

2022 - 2023 Eğitim - Öğretim yılı 1. Dönem için Etkinlik programlarınız Danışman öğretmenleriniz tarafından sizlere bildirilmiştir. Çeşitli sebeplerden dolayı gün v.b değişimi yapmak isteyen velilerimiz olmaktadır.

Öncelikle şu bilgileri bilmenizde fayda vardır. Kurumumuzda 360 öğrenci vardır ve 7 ilçeden 54 farklı okuldan farklı giriş çıkış saatlerine göre kurumumuza gelmektedirler. Bu durum etkinlik programlarımız ve giriş çıkış saatlerimizi etkilemektedir.    Ekim ayı ilk haftası itibariyle etkinliklerimiz başlamaktadır ve ilk hafta sizlere Atölye seçimleri sunulacaktır. Bundan dolayı ilk hafta grup değişimleri yapılmayacaktır. Grup değişimleri talepleriniz değerlendirilerek değişim için uygun görülenler Ekim ayının 2. haftasından itibaren değerlendirilecektir.   Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurarak grup değişim isteğinizi 8 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 23.00'e kadar bildiriniz.

Formu doldurmak için tıklayınız.