ORİGAMİLİ DERSLER PROJE MASKOTUMUZ

09.03.2022 278

Origamili Dersler etwinning projemizin maskotu olan kedimiz Çorum Bilim ve Sanat Merkezi'nden kurumumuz Sınıf Öğretmenliği birimine gönderilmiştir.  Destek birimi olarak maskotumuzu bookart tekniği ile katlayıp proje ortaklarımızdan birisi olan Muğla Bilim ve Sanat Merkezi'ndeki arkadaşlarımıza sürpriz hediyelerimiz ile birlikte göndermiş bulunmaktayız. Maskotumuz 10 BİLSEM'i dolaşarak tamamlanacaktır. Bütün ortaklarımıza kolaylıklar diliyoruz. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hüseyin MERTOL hocamız bizlere ve öğrencilerimize Origamili Hikayeler ile ilgili kısa bir bilgilendirme ardından da bir sunum gerçekleştirdi, bir de basit bir origami modelini öğrencilerimize katlatarak projemize destek verdi.

09-03-2022